Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Απίστευτο στην Κέρκυρα: Μία ταβέρνα -κυριολεκτικά- μέσα στη θάλασσα ΦΩΤΟ

Απίστευτο στην Κέρκυρα: Μία ταβέρνα -κυριολεκτικά- μέσα στη θάλασσα ΦΩΤΟ

 Ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Βόρεια Κέρκυρα βρήκε απάντηση στην αφόρητη ζέστη που πλήττει ολόκληρη την χώρα: Έβγαλε τραπέζι με καρέκλες για να σερβίρει τους πελάτες του κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα και φυσικά έγινε Viral.

Δύσκολες οι μέρες που έρχονται. Οι θερμοκρασίες χτυπάνε «κόκκινο» και τα δελτία καιρού προειδοποιούν για καύσωνες. Ποιος θέλει να βγει από το σπίτι του, πέρα από το να πάει στην παραλία, με τέτοια ζέστη;

Μία ταβέρνα στην Κέρκυρα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κόσμου και βρίσκει τη λύση για τους μεγάλους καύσωνες που βρίσκονται προ των πυλών: Τοποθέτησε τραπέζι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα!

Ταβέρνα μέσα στη Θάλασσα
Ταβέρνα μέσα στη Θάλασσα  EUROKINISSI

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το τραπεζάκι με τις καρέκλες και φυσικά μία ομπρέλα για προστασία από τον ήλιο, βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, στα ρηχά -αλλιώς θα υπήρχε πρόβλημα-, όπου οι τυχεροί θα τρώνε και ταυτόχρονα θα δροσίζονται.

Ταβέρνα μέσα στη Θάλασσα
Ταβέρνα μέσα στη Θάλασσα  EUROKINISSI

Η συγκεκριμένη ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία Ρόδα, στη βόρεια Κέρκυρα.

Ταβέρνα μέσα στη Θάλασσα

Τα ερωτήματά που προκύπτουν όπως: Τί συμβαίνει με τους υπόλοιπους λουόμενους της παραλίας, τπώς θα διαχειριστούν κάποιο ενδεχόμενο κυματάκι, πώς στέκονται οι καρέκλες και το τραπέζι και άλλα πολλά, θα απαντηθούν λογικά στο τέλος του καλοκαιριού!

πηγή: news247

Δες επίσης

Μιχάλης Ασλάνης: Η παγκόσμια επιτυχία, τα χρέη, η κατάθλιψη και τα τελευταία λόγια πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν ήταν απλά ένας ακόμη σχεδιαστής. Ήταν ο πρώτος που έκανε τη δουλειά του ...