Πέμπτη, 1 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Αμαλία Κωστόπουλου: Σοβαρό τροχαίο για την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού – Αναποδογύρισε 3 φορές το αυτοκίνητο

Αμαλία Κωστόπουλου: Σοβαρό τροχαίο για την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού – Αναποδογύρισε 3 φορές το αυτοκίνητο

Κόρη Τζένης Μπαλατσινού: Εσπευσμένα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Τζένη

Σοβαρό τροχαίο είχε στις ΗΠΑ η 23χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου Βίβιαν Μπενέκου, η Τζένη Μπαλατσινού έφυγε εσπευσμένα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (σ.σ. ΗΠΑ).
Συγκεκριμένα, η Τζένη ταξίδεψε μέχρι την Καλιφόρνια. Σε εκείνη την Πολιτεία της Αμερικής ζει η κόρη της. Εκεί, ήταν και το μέρος όπου έλαβε χώρα ατυχές περιστατικό, δηλαδή το τροχαίο.

Κόρη Τζένης Μπαλατσινού: Στο νοσοκομείο, η Αμαλία

Όπως αναφέρει η Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη οδηγούσε σε δρόμο του Λος Άντζελες. Όμως, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την. Η Αμαλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, ενώ τονίζεται πως δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα

“Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει”.

Δύσκολες στιγμές πέρασαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Καλιφόρνια η μεγάλη τους κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου. Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το στοπ και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Αμαλία.

Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης περιέγραψε πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή: «Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την Αμαλία Κωστοπούλου, είχε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες… Επειδή έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία, κινδύνευσε πολύ η Αμαλία, έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία.

Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει, αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Δες επίσης

Ρέα Τουτουντζή: Οι εξαντλητικές δίαιτες, ο κρυφός γάμος, ο φόβος μητρότητας, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

H Ρέα Τουτουνζή ήταν από τα μοντέλα που κάθε Έλληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του. ...