Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Με αέρα νίκης η ομιλία Χήρα στους ετεροδημότες της Αθήνας ΦΩΤΟ

Με αέρα νίκης η ομιλία Χήρα στους ετεροδημότες της Αθήνας ΦΩΤΟ

Στην κατάμεστη αίθουσα του “Athens Zafolia Hotel” πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα στους ετεροδημότες της Αθήνας το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο κ. Χήρας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση. Η ομιλία του ήταν γεμάτη ουσία και περιεχόμενο, παρουσιάζοντας με εξαιρετικό και πειστικό τρόπο τις βασικές γραμμές του προγράμματος του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καταχειροκροτούμενος από όλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τους ετεροδημότες, οι οποίοι έλαβαν ικανοποιητικές απαντήσεις και δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Χήρα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διακεκριμένος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με καταγωγή από την Πύλη κ. Φώτης Κουβέλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βράντζας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Δες επίσης

Μαθήματα εκμάθησης ποντιακής λύρας, νταουλιού και τραγουδιού από την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων ανακοινώνει πως λειτουργεί Σχολή Εκμάθησης Ποντιακής Λύρας, ...