Πέμπτη, 2 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / 800.000 ευρώ θα στοιχίσει φέτος ο «Μύλος των ξωτικών». Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τον κώδικα δεοντολογίας

800.000 ευρώ θα στοιχίσει φέτος ο «Μύλος των ξωτικών». Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τον κώδικα δεοντολογίας

Στα 800.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός της e-trikala για τη φετινή διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών», όπως αναφέρθηκε στη σημερινή σύσκεψη εκπροσώπων της δημοτικής αρχής με τους επαγγελματίες.
Αντικείμενο της σύσκεψης, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Τόμμυ Κυρίτσης ήταν να υπάρχει ένας κώδικας δεοντολογίας απ΄όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τον «Μύλο των ξωτικών» και τους επαγγελματίες ώστε να διασφαλιστεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους επισκέπτες που αναμένεται να επιλέξουν την περιοχή μας στη διάρκεια των εορτών.
Όπως τόνισε προς τους επαγγελματίες ο δήμαρχος, Δημ. Παπαστεργίου, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουν ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι οι επισκέπτες και πως τα Τρίκαλα έχουν αναδειχθεί ως η πόλη των Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με το λεωφορείο χωρίς οδηγό θα αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών και φέτος.
Τονίστηκε επίσης ότι θα πρέπει οι επαγγελματίες να αναδείξουν και να διαθέτουν τοπικά προϊόντα και τοπικές γεύσεις, ενώ ακολούθησαν διάφορες προτάσεις που είχαν να κάνουν με την καλύτερη προβολή της διοργάνωσης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της e-trikala διαβεβαίωσε ότι και φέτος ο «Μύλος» θα είναι έτοιμος στην ώρα του και θα υπάρξουν μια σειρά αλλαγών που θα τον κάνουν καλύτερο από τους προηγούμενους.
Στη σύσκεψη εκτός από τους εκπροσώπους των επαγγελματιών, οι οποίοι όπως επισημάνθηκε και από τον δήμαρχο ήταν δυστυχώς λίγοι, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Κωτούλας και το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χρ. Ζαραμπούκας

Δες επίσης

Ευχαριστήρια επιστολή του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ .Μιχαλάκη

Αφήστε μια απάντηση