Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαίνει Άγιο Δομίνικο

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαίνει Άγιο Δομίνικο

Μια τελευταία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 2 αλλάζει τα δεδομένα. Η 13η παίκτρια των Διάσημων είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αναχωρεί τις επόμενες ώρες για Άγιο Δομίνικο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ήλθε σε επικοινωνία με κανάλια και εκπομπές, όπως το «Dancing with the stars», για να βρει τηλεοπτική «στέγη», χωρίς να το καταφέρει και τελικά επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής της.

Επήλθε συμφωνία και η χυμώδης Κωνσταντίνα αναχωρεί τις επόμενες ώρες για Αγιο Δομίνικο. Ισως να μην την δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά σίγουρα θα κάνει αισθητή την παρουσία της από Δευτέρα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ ανέφερε σχετικά χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα:

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής.

Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy.

Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι».

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», πρόσθεσε.
nooz

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...