Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / 2 στις 10 αεροσυνοδούς «το κάνουν» στον αέρα!

2 στις 10 αεροσυνοδούς «το κάνουν» στον αέρα!

Μια νέα εκτενής έρευνα που διενεργήθηκε για το προσωπικό καμπίνας των αεροπορικών εταιρειών σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία και τα αποτελέσματα εκπλήσσουν!

Το 89% των ιπτάμενων συνοδών παραδέχθηκε ότι έχει «σπάσει» τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών για τις οποίες εργάζεται.

«Πρωταθλήτριες» στο σεξ στον αέρα αποδεικνύονται οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί. Το 14% εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών και άνω, που εργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια ως προσωπικό καμπίνας στα αεροσκάφη, κάνουν σεξ κατά την πτήση με επιβάτες, ενώ το 21% συνηθίζει να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με συναδέλφους κατά την διάρκεια της πτήσης.

Το «κοινό έγκλημα» της πλειοψηφίας του ιπτάμενου προσωπικού όλων των εταιρειών είναι τα ψέματα στους ανυποψίαστους επιβάτες, για τον κατάλογο διαθέσιμων προϊόντων του αεροσκάφους για αγορά.

Οι αεροσυνοδοί παραδέχθηκαν ότι συχνά δεν γνωρίζουν ποια προϊόντα από τον κατάλογο είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμα και προτιμούν να πουν ψέματα, παρά να το ψάξουν.

Το 54% των ερωτηθέντων στην έρευνα δήλωσε ότι κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα όταν τους αλλάζουν χρήματα από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο και παραδέχθηκε ότι οι επιβάτες σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρουν τα ρέστα τους.

Οι Γερμανοί ιπτάμενοι συνοδοί είναι οι «πρωταθλητές» στην κλοπή χρημάτων από τους επιβάτες με το να δίνουν λάθος ρέστα και, έχει υπολογιστεί ότι με αυτή την μέθοδο εξαπάτησης μαζεύουν 410 λίρες Αγγλίας κάθε χρόνο, δεύτεροι έρχονται οι Βρετανοί που συγκεντρώνουν 300 λίρες ετησίως από τα «λάθος ρέστα», στην τρίτη θέση κατατάσσεται το προσωπικό των αεροσκαφών από την Ισπανία, που κατορθώνει να βάλει στην άκρη 121 λίρες τον χρόνο και στην τέταρτη θέση για το «σπορ» είναι οι Ιταλοί, που βάζουν στην άκρη «κομπόδεμα» 75 λίρες ετησίως από τους «αθώους» επιβάτες, που δεν ελέγχουν τα ρέστα τους, όταν πετούν.

Το 7% του πληρώματος καμπίνας των αεροσκαφών «σπάει» τον κανόνα για δώρα και φιλοδωρήματα και τα δέχεται ευχαρίστως από τους επιβάτες.

Η έρευνα διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα jetcost.co.uk, που ειδικεύεται στην σύγκριση τιμών για τα αεροπορικά εισιτήρια. Ο Antoine Michelat, ιδρυτής της ιστοσελίδας, δήλωσε ότι είναι εντελώς απαράδεκτο για το πλήρωμα καμπίνας να κλέβει τα ρέστα των επιβατών και ανέφερε ότι 30 λίρες τον μήνα μπορεί να φαίνεται ένα μικρό ποσόν, αλλά αυτό σημαίνει ότι κλέβουν από τους επιβάτες περισσότερες από 300 λίρες ετησίως.
nooz

Δες επίσης

J2US: Η εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου με νέο παρτενέρ και το συγκινητικό «αντίο» της Άσπας Τσίνα

Ο Μάριος Πρίαμος στο χθεσινό επεισόδιο του J2US εμφανίστηκε με νέο παρτενέρ, μετά την ξαφνική αποχώρηση της Άσπας Τσίνα. ...

Αφήστε μια απάντηση