Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Ζαφείρης Μελάς: «Μπήκε η Ρίτα σουρωμένη στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε»

Ζαφείρης Μελάς: «Μπήκε η Ρίτα σουρωμένη στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε»

Λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με την αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου έδωσε ο Ζαφείρης Μελάς, που βρέθηκε στο Σπίτι με το MEGA, με αφορμή τα 50 χρόνια που συμπληρώνει φέτος στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Η Ρούλα Κορομηλά τον καλωσόρισε ενώ θέλησε να μάθει το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία που είχε ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο επιχειρηματίας να πάρουμε την Ρίτα Σακελλαρίου. «Ρε συ, καμιά πιο νέα γυναίκα! Αυτή είναι γριά, να πούμε» του λέω γιατί όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε κάτι ωραίο δίπλα μας. Της το είπε αυτό ο επιχειρηματίας και ήρθε το βράδυ η Ρίτα σουρωμένη στο μαγαζί. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε».

«Εγώ ήμουν 25, 27 χρονών τότε, στα πρώτα μου βήματα, ψαρωμένος. Πάντα σεβόμουν τους μεγαλύτερους μου, τους καλλιτέχνες. Υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός, εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα αυτό το πράγμα για την Ρίτα. Εντάξει, είπα και την αλήθεια όμως έτσι; Ήθελα κάποια νέα κοπέλα, ένα όνομα πιο δροσερό. Την πείραξε αυτό την κυρία Σακελλαρίου και μου όρμηξε. «Ρε συ, Ρίτα, δεν το είπα από κακία» της είπα και την άλλη μέρα μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου ζήτησε συγγνώμη» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στο Σπίτι με το MEGA τη νύχτα του Σαββάτου.

 

 

 

 

enikos

Δες επίσης

Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή στην Κένυα ως μοναχή Φεβρωνία

Τον δρόμο του Θεού έχει αποφασίσει εδώ και κάποια χρόνια να ακολουθήσει η πρώην ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη. ...