Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα και ο Γεώργιος Κουρκούνης!

Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα και ο Γεώργιος Κουρκούνης!

Σε άλλη μια δυναμική μεταγραφή για τον συνδυασμό του “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας καθώς έδωσε τα χέρια με τον Κουρκούνη Γεώργιο του Νικολάου και πλέον πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Γιώργος γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας , ενώ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Μαράβα.
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να εκλεγεί Δήμαρχος Πύλης ο Θεόδωρος Χήρας. Η κοινωνία μας αυτό επιθυμεί και εμείς θα βοηθήσουμε για να γίνει πραγματικότητα. Το όραμα και οι προτάσεις του γιατρού για μία νέα μέρα στον Δήμο Πύλης με έπεισαν και συντάσσομαι δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο Θεόδωρος Χήρας , εμφανώς ενθουσιασμένος δήλωσε: Ο Γιώργος είναι συνώνυμο της μαχητικότητας, της προθυμίας και της αποφασιστικότητας. Έχει μέσα του διαχρονικά το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά και αστείρευτη θέληση για προσφορά. Είναι πραγματικά αεικίνητος και από τα πλέον αγαπητά άτομα στην Πηγή.
Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.
Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων την Πέμπτη 27/6

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ...