Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Κόσμος / Ξυπόλητος και με σορτσάκι έδωσε συνέντευξη ο Έντι Ράμα – ΦΩΤΟ

Ξυπόλητος και με σορτσάκι έδωσε συνέντευξη ο Έντι Ράμα – ΦΩΤΟ

Μια… διαφορετική- στυλιστικά τουλάχιστον- συνέντευξη έδωσε ο Έντι Ράμα. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας υποδέχθηκε δημοσιογράφο του Euronews, για τη συνέντευξη που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο εξοχικό του, ξυπόλητος και με βερμούδα.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ανήρτησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Έντι Ράμα δεν θέλησε να αποχωριστεί το καλοκαιρινό του στυλ.

«Ο Αλβανός πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε στη θερινή κατοικία του ξυπόλητος και με σορτς. Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στη δυνητική έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την Ε.Ε. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στο Euronews τις επόμενες ημέρες», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Πηγή: ant1news.gr

Δες επίσης

Βερολίνο: Μια νεκρή και 16 τραυματίες από βαν που έπεσε σε πλήθος στην παρέλαση Pride – Ισλαμιστής ο δράστης

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Βερολίνο με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του και 16 να τραυματίζονται ...