Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Ξέσπασε ο Γιαννόπουλος για την Έφη Σαρρή: Είναι άφωνη – Ποια πορεία; Τα «Κρεβάτια τα Ξένα»;

Ξέσπασε ο Γιαννόπουλος για την Έφη Σαρρή: Είναι άφωνη – Ποια πορεία; Τα «Κρεβάτια τα Ξένα»;

Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η Έφη Σαρρή όσον αφορά τους άνδρες και τις γυναίκες.

«Όλα αυτά που έχει πει είναι παλιακά, σεξιστικά. Αν τα είχε πει ο Περικλής Κονδυλάτος, θα γινόταν της τρελής. Όλα αυτά με τα «οι γυναίκες αυτά», «οι άνδρες αυτά»… βαριέμαι. Στερεοτυπικά όλα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο «Πρωινό Σουσου» μόλις τελείωσε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Όταν η Ελένη Τσολάκη ζήτησε από τον συνεργάτη της να εστιάσει στην ουσία των δηλώσεων της τραγουδίστριας, εκείνος απάντησε: «Είπε πολλά δεν ξέρω ποιο να πρωτοκρατήσω. Ποια ουσία να κρατήσω καλέ από τα λεγόμενα της Έφης Σαρρή τώρα;

Μιλάει πάρα πολύ σοβαρά, δεν κάνει πλάκα. Το μόνο στο οποίο μπορώ να συμφωνήσω μαζί της είναι ότι καλύτερα οι άνδρες να ακούν τις διαταγές της, προκειμένου να μην ακούνε τα τραγούδια της.

Ποτέ δεν ήταν καλή τραγουδίστρια η Έφη Σαρρή, θα με τρελάνετε; Εγκεφαλικό έχεις πάθει; Δουλεύεις και στο ραδιόφωνο. Η Έφη Σαρρή έχει ωραία φωνή; Θα με τρελάνεις; Είναι άφωνη η γυναίκα, είναι ακόμη μία από τις άφωνες.

Πέσατε όλοι να με φάτε λες και έκραξα τη Μαρία Κάλλας. Εγώ ακυρώνω την Έφη Σαρρή; Ποια πορεία έχει κάνει μωρέ, τα «Κρεβάτια τα Ξένα»; Έχει κάνει κάποια σουξεδάκια, τελεία, μέχρι εκεί», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Οι γυναίκες είναι πλασμένες για να κάνουν τα πάντα και υπερτερούν θεωρώ παντού. Είναι πολύ ανώτερα όντα», είπε η Έφη Σαρρή και προκάλεσε την έκρηξη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε πως «Οι άνδρες είναι γεννημένοι για να ακούν στις διαταγές. Για τι άλλο; Ίσως κάποιοι να μην καταλαβαίνουν κάποιες φορές τι λέω και να με παρεξηγούν. Οι άνδρες δεν είναι γεννημένοι για κάτι άλλο, παρά μόνο για να προστατεύουν, για να αγαπάνε και να υποστηρίζουν τις γυναίκες».

Η Έφη Σαρρή δήλωσε πως έχει δεχθεί απαξιωτική συμπεριφορά στον επαγγελματικό χώρο.

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...