Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Γυναίκα νόσησε για δεύτερη φορά από κορωνοϊό – Επέστρεψε στο Νοσοκομείο

Βόλος: Γυναίκα νόσησε για δεύτερη φορά από κορωνοϊό – Επέστρεψε στο Νοσοκομείο

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό, -όχι όμως άγνωστο σε παγκόσμιο επίπεδο- ήρθαν οι γιατροί του Νοσοκομείο Βόλου. Μία 73χρονη γυναίκα, παρότι είχε νοσηλευθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα με συμπτώματα κορωνοϊού στο “Αχιλλοπούλειο” έλαβε εξιτήριο, όταν είχε πια αποκτήσει αντισώματα και το τεστ που την υπέβαλαν ήταν αρνητικό.

Όμως, λίγες εβδομάδες μετά, η άτυχη γυναίκα, ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε συμπτώματα του φονικού ιού. Προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών εξιστορώντας την περιπέτειά της, έχοντας χαμηλό κορεσμό στο οξυγόνο και πυρετό, βασικές ενδείξεις του COVID 19.

Το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου ερευνά την περίπτωση της 73χρονης Βολιώτισσας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προβληματίζει τους επιστήμονες του ΕΟΔΥ.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

Τα 12.000 δείγματα ημερησίως έφτασε το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας ενόψει Πάσχα –  Δημ. Κουρέτας: «Χωρίς το Εργαστήριο που χρηματοδοτήσαμε δεν θα είχαμε αρνιά για το Πάσχα στο 90% της ελληνικής επικράτειας»

Tις 12.000 ημερησίως έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα η εξέταση των δειγμάτων σάλιου στα αιγοπρόβατα ενόψει ...