Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Γιατρός με ιατρείο ελέγχεται για συνεργασία με τον «μαϊμού-γιατρό»

Βόλος: Γιατρός με ιατρείο ελέγχεται για συνεργασία με τον «μαϊμού-γιατρό»

Την ίδια ώρα, ένας γιατρός από τη Λαμία ελέγχεται και εκείνος για εμπλοκή του στην υπόθεση του ψευτογιατρού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 47χρονου «Νίκου Κοντού» φερόμενου ως γιατρού «μαϊμού», που με διάφορες τεχνικές και βότανα προσπαθούσε, όπως διατεινόταν, να γιατρέψει τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο 47χρονος είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στον Βόλο, καθώς Αθηναίος γιατρός -με ιατρείο-παράρτημα εκεί- ελέγχεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο εν λόγω γιατρός έχει νόμιμη άδεια για τη λειτουργία του ιατρείου από τον Ιατρικό Σύλλογο, έχει τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ως επισκέπτης γιατρός στην πόλη του Βόλου -όπως πληροφορήθηκε το magnesianews- και επισκεπτόταν τον Βόλο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Οι Αρχές ελέγχουν, όμως, εάν παρείχε το ιατρείο του και στον 47χρονο ή εάν είχε άλλου είδους εμπλοκή με τον «Νίκο Κοντό». Στο κάδρο, επίσης, μπαίνει κι ένας γιατρός από τη Λαμία, που κι εκείνος ελέγχεται για εμπλοκή του στην υπόθεση του ψευτογιατρού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενός είδους συνεργασία των τριών τους χωρίς να δίνονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες, στην περίπτωση που υπάρχουν.

Δες επίσης

Βόλος: Κολώνα φωτισμού έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παρ’ ολίγον τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/05) στο κέντρο του Βόλου, όταν έπεσε στο ...