Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: «Έκρηξη» Μπέου μετά από έφοδο στην Πολεοδομία-Έλειπε το 70% των υπαλλήλων

Βόλος: «Έκρηξη» Μπέου μετά από έφοδο στην Πολεοδομία-Έλειπε το 70% των υπαλλήλων

Ποιος είδε τον Αχιλλέα Μπέο και δεν τον… φοβήθηκε!

Έξαλλος έγινε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά από έφοδο που πραγματοποίησε στα γραφεία της Πολεοδομίας της θεσσαλικής πόλης.

Ο Δήμαρχος Βόλου έγινε έξω φρενών διαπιστώνοντας πως το 70% των υπαλλήλων της Υπηρεσίας απουσίαζε από την εργασία του την ώρα της παρουσίας του.

Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TRT, ο Αχιλλέας Μπέος πήρε την απόφαση να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά την Πολεοδομία Βόλου μετά από παράπονα που δέχθηκε ο Δήμος από πολίτες για την εξυπηρέτηση στην Υπηρεσία.

Αυτά που είδε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της αντιδημαρχίας Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Βιώσιμης Κινητικότητας και Κυκλοφοριακών Θεμάτων στο κτήριο Σπίρερ προκάλεσαν την αντίδρασή του.

Τα άδεια γραφεία προκάλεσαν την οργή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν και μερικά… “γαλλικά”, καθώς ζήτησε να ενημερωθεί για τους λόγους απουσίας των υπαλλήλων, ενώ ζήτησε εξηγήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ευθ. Τζούνη.

Με απόφαση του δημάρχου, οι υπάλληλοι θα χτυπούν κάρτα από εδώ και στο εξής για να γίνεται αντιληπτή η ώρα προσέλευσης στην εργασία τους.

metrosport.gr

 

Δες επίσης

Λαρισαίος κυκλοφορούσε γυμνός σε αγροτικό δρόμο στον Τύρναβο – Τον οδήγησε σπίτι του στη Λάρισα η αστυνομία

Μία παράξενη υπόθεση με έναν 45χρονο ο οποίος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί γυμνός τις πρώτες πρωινές ...