Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Βιρτζίνια: Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και έδειξε ως δράστη τον αδελφό της

Βιρτζίνια: Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και έδειξε ως δράστη τον αδελφό της

Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ

Μια γυναίκα, η Γουάντα Πάλμερ η οποία βρισκόταν σε κώμα για δύο χρόνια, κατάφερε να ξυπνήσει, αναγνωρίζοντας τον αδελφό της ως δράστη.

Ο τελευταίος την ξυλοκόπησε τόσο άγρια με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει σε κώμα. Την χτύπησε στο κεφάλι με μαχαίρι ή τσεκούρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι τον Ιούνιο του 2020.

«Όταν φτάσαμε εκεί νομίζαμε ότι είναι νεκρή», είπε ο σερίφης της κομητείας Τζάκσον που ανέλαβε την υπόθεση. Παρόλα αυτά, όλο αυτό το διάστημα, οι έρευνες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον δράστη.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες έλαβαν μια κλήση από τη μονάδα φροντίδας της Γουάντα, η οποία είχε ανακτήσεις τις αισθήσεις της. «Είχαμε μια μικρή υποψία για το τι συνέβη, αλλά δεν είχαμε αποδείξεις για να συνεχίσουμε», είπε ο σερίφης.

Σύμφωνα με τον σερίφη δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες καθώς κανείς δεν έμενε στο σπίτι, ενώ δεν υπήρχε σχετικό υλικό παρακολούθησης ή αρχείο από κινητά τηλέφωνα.

Η Γουάντα μπορούσε ακόμα να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και τους είπε ότι ο αδερφός της Ντάνιελ Πάλμερ ήταν ο άνθρωπος που την ξυλοκόπησε. Η αστυνομία έπειτα από την μαρτυρία του θύματος προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

 

in.gr

Δες επίσης

Τουρκία: Τον χώρισε και για να την εκδικηθεί έστειλε δεκάδες ντελίβερι στο σπίτι της – Δείτε βίντεο

Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκε ένας άνδρας προκειμένου να εκδικηθεί την σύντροφό του που τον χώρισε ...