Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Βέρτης: Θα ήθελα σύντροφο σαν την μητέρα μου που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα και μου στρώνει το κρεβάτι

Βέρτης: Θα ήθελα σύντροφο σαν την μητέρα μου που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα και μου στρώνει το κρεβάτι

Τη γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του περιέγραψε ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την περιοδεία που ετοιμάζει για τα 20 χρόνια καριέρας του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι.

Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

Βέρτης: Θέλω η σύντροφός μου να έχει στοιχεία της μητέρας μου
Συνεχίζοντας περιέγραψε ως την ιδανική για εκείνον γυναίκα ως μια κοπέλα που θα μοιάζει στην μητέρα του. «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

iefimerida.gr

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...