Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Βασίλης Καρράς: Οργή για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή

Βασίλης Καρράς: Οργή για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή

Θέση πήρε πριν από λίγες ώρες το fan club του Βασίλη Καρρά, αφού δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή. Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά, αναρτήθηκε κείμενο με το οποίο διαψεύδεται η είδηση πως ο τραγουδιστής έχει πεθάνει.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή. Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…».

Δες επίσης

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Αδαμαντίδη για την υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή – Ελπίζω να είναι πάλι μαζί»

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη, για την υπόθεση Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, από τον ...