Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Τζώρτζια Κεφαλά: «Έγραφαν ότι παίρνω ουσίες, ότι έχω περίεργες ερωτικές επιλογές»

Τζώρτζια Κεφαλά: «Έγραφαν ότι παίρνω ουσίες, ότι έχω περίεργες ερωτικές επιλογές»

«Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη έδωσε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η γνωστή τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για την απώλεια του βαφτισιμιού της, για τον έρωτα, ενώ ανέφερε και τα χειρότερα πράγματα που έχουν γραφτεί για την ίδια.

«Έχασα τον βαφτισιμιό μου σε ηλικία 21 ετών από πτώση που είχε στο σκι. Το τραυματικό γεγονός της απώλειας του βαφτισιμιού μου, που περίμενε να σωθεί επί 5 ώρες με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική. Είμαι 52 χρονών και αισθάνομαι ότι πολύ λίγοι συνομήλικοι μου δεν θεωρούν τη γυναίκα κτήμα τους. Οι άντρες της γενιάς μου ενοχλούνται από τη γυναίκα που έχει κάτι να πει. Στα παιδιά μου δεν το βλέπω αυτό, έχουν άλλη τοποθέτηση», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η Τζώρτζια Κεφαλά είπε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να πέφτεις στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης. Προτιμώ να αποδεχτώ μία κατάσταση όπως η απιστία, αλλά όχι παθητικά για να αποφασίσω αν θα φύγω».

Η Τζώρτζια Κεφαλά ανέφερε επίσης: «Έγραφαν για μένα ότι παίρνω ουσίες, ότι είμαι περίεργη, ότι έχω περίεργες ερωτικές επιλογές. Δεν έδινα ποτέ ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά. Έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Κλείνοντας, η Τζώρτζια Κεφαλά είπε: «Το τραγούδι “Τον ίδιο τον Θεό” το τραγούδησα 40 ήμερες μετά τη γέννηση του γιου μου. Το τραγούδι αυτό είναι καθαρά ύμνος στην έλευση ενός ανθρώπου, του γιου μου».

Δες επίσης

Στέφανος Κορκολής: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα το παλεύω, κοντεύω 10 χρόνια»

Ο Στέφανος Κορκολής βρέθηκε «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη το ...