Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Travelmind – Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο για Εκδρομές, Ταξίδια και Εισιτήρια

Travelmind – Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο για Εκδρομές, Ταξίδια και Εισιτήρια

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι ήδη εδώ και ήρθε η ώρα να οργανώσεις επιτέλους την δική σου απόδραση! Υπάρχουν άπειροι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό, μα ποιος καλύτερος τρόπος να διαλέξεις παρά με την βοήθεια του αγαπημένου Travelmind. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, συνεργασίες με ξενοδοχεία, και πολυάριθμα πακέτα ανάμεσα στα οποία θα μπορούσες να διαλέξεις, έρχονται να κάνουν την διαδικασία παιχνιδάκι και τις φετινές σου διακοπές πραγματικότητα, εύκολα και γρήγορα!

Με το μυαλό στα… ταξίδια και περίσσια όρεξη, το Travelmind κλείνει πλέον τα δέκα χρόνια λειτουργίας, συνεχίζοντας να κατακτά στόχους και να αποκτά γνώση και εμπειρίες. Με δυνατό ατού τις πολυετείς συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές αλλά και tour operators καταφέρνει να βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους πελάτες του.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνουν την ομάδα του Travelmind να ξεχωρίζει, είναι τα ίδια τα μέλη της ομάδας και το πάθος τους για τα ταξίδια. Με ηγέτη και ιδρυτή τον Παναγιώτη Μαγούδη και με πάνω από είκοσι έτη εμπειρίας, η ομάδα μένει πιστή στις αξίες και δουλεύει καθημερινά για να εξασφαλίσει με αγάπη την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτή τη στιγμή το Travelmind είναι ευρύ καθώς διαθέτει υπηρεσίες όπως έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, και οργανωμένες εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό,  μέχρι πακέτα για οικογένειες με παιδια ή ζευγάρια, κρουαζιέρες, γαμήλια ταξίδια, αλλά και εκδρομές για σχολεία και συνέδρια. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί να γίνει ευρύτερο. Δεν υπάρχει μέρος του κόσμου στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει για σένα.

Συγκεκριμένα, το Travelmind πρόσφατα πήγε ένα βήμα παραπέρα αφού φέτος δημιούργησε την νέα ευέλικτη μηχανή αναζήτησης και έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryroute που κάνουν την κράτηση εισιτηρίων παιχνιδάκι μόνο με μερικά κλικ από την άνεση του σπιτιού σου. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης μέσα από την οποία μπορείς να συνδυάσεις όχι μόνο διαφορετικούς προορισμούς αλλά και διαφορετικούς επιβάτες για το κάθε σκέλος, χρησιμοποιώντας έτσι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πολλές επιλογές αλλά η διαδικασία απλή και εύκολη. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος, μια ακόμη ευχάριστη εναλλακτική στην αναζήτηση επιλογών για τον πελάτη αλλά και πιο γρήγορη προσφορά των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών.

Κάθε χρόνο τα  δεδομένα στον κόσμο αλλά και ιδιαίτερα στον χώρο του τουρισμού αλλάζουν και έτσι με όραμα και ασίγαστη επιθυμία για εξέλιξη, η ομάδα του Travelmind παραμένει σε εγρήγορση και είναι πάντα στην διάθεση σου για να σε βοηθήσει σε κάθε βήμα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Και συνεχίζει ακάθεκτη!

Δες επίσης

Το νέο Διοικητήριο και το ταμείο Ανάκαμψης: Το θέλουμε ή ΔΕΝ το θέλουμε;

Διαβάζουμε και ακούμε ότι η χώρα μας κινδυνεύει να απωλέσει σημαντικά κονδύλια, από τη ΜΗ ...