Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Τοποθέτηση Βρατσίστα Νικολάου επί της υποψηφιότητάς του, στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα

Τοποθέτηση Βρατσίστα Νικολάου επί της υποψηφιότητάς του, στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,
Κατόπιν ώριμης σκέψης και εποικοδομητικού διαλόγου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θοδωρή Χήρα, αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί του και να κατέλθω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου , αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της κοινής γνώμης στον Δήμο Πύλης, που σχετίζονται κυρίως με την ανεπάρκεια της νυν Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί μια σειρά από σοβαρά θέματα της καθημερινότητας αλλά και σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού.
Με μεθοδικότητα, σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης θα είμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες, προσπαθώντας να επιλύσουμε με βιώσιμες προτάσεις τα διαχρονικά προβλήματα που υφίστανται.
Τα τελευταία εννέα χρόνια το μόνο που κατάφερε η Δημοτική Αρχή Πύλης ήταν να διχάσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ενώ επιδόθηκε σε ένα αταλάντευτο “τάξιμο” άνευ προηγουμένου, το οποίο πλέον αποκαλύπτεται μεγαλοπρεπώς, δημιουργώντας δυσαρέσκεια στο κοινωνικό σύνολο και ταρακουνώντας συθέμελα το ψεύτικο οικοδόμημα πάνω στο οποίο είχε στηριχθεί.
Από την 8η Οκτώβρη , ξημερώνει μια νέα μέρα. Η Πορεία προς το Μέλλον έχει ξεκινήσει και τίποτα δεν την σταματά!
Με εκτίμηση,
Βρατσίστας Νικόλαος του Χρήστου,
εκ Φήκης Τρικάλων.
Αυτοκινητιστής.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Δες επίσης

Καθήλωσε το ακροατήριο της Αθήνας ο Κώστας Φαμίσης

Εξαιρετική ήταν η ομιλία του Κώστα Φαμίση στην εκδήλωση αφιέρωμα για την επιστροφή των γλυπτών ...