Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τον Γιώργο Οικονόμου “δείχνει” ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για τη δημοσκόπηση

Τον Γιώργο Οικονόμου “δείχνει” ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για τη δημοσκόπηση

Καμία δημοσκόπηση δεν έχει διεξαχθεί από το κεντρικά του κόμματος, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γιάννης Τριγώνης:

« Το κόμμα δεν έχει παραγγείλει καμία δημοσκόπηση. Η ενημέρωση που είχα κι εγώ είναι ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παραγγέλθηκε από κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενδιαφερόντουσαν να δουν πώς πηγαίνει το κόμμα, αλλά και τη δυναμική κάποιων προσώπων. Θεωρώ ότι αυτός που είχε ενδιαφέρον να κάνει κάτι τέτοιο ήταν ο Γιώργος Οικονόμου. Παρόλα αυτά νομίζω ότι παρερμηνεύτηκε κάποια δήλωση του, περί μεικτού σχήματος από το ΠΑΣΟΚ.

Εγώ σαν γραμματέας δεν έχω καμία δικαιοδοσία να κρίνω αν μια κίνηση ενός υποψηφίου είναι σωστή ή λάθος. Από δω και πέρα σε όλες οι περιοδείες που θα κάνουμε θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι και τα στελέχη μας, επί ίσοις όροις. Από τα όργανα του κόμματος δεν υπάρχει καμία πριμοδότηση σε κανέναν υποψήφιο, είναι σαφές. Τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, όπως μπορεί ο καθένας καλύτερα.

Πάντως για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων υπάρχουν και ρήτρες εμπιστευτικότητας, οπότε αυτοί που τα διαρρέουν τα γνωρίζουν μόνο.»

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που έχουν διαρρευσει υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Οικονόμου καταγράφεται ποσοστό 65% και ακολουθούν ο Γιώργος Ηλιάδης με ποσοστό 35% και ο Σωτήρης Μπλέτσας με 25%.

Ωστόσο τόσο ο κ. Ηλιάδης όσο και ο κ. Μπλέτσας αντέδρασαν σφόδρα με τον μεν πρώτο να κάνει λόγο για ανασφάλεια και αλλαζονεία και έλλειψη δεοντολογίας, ο δε δευτερος  να μιλά για κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις.

Ά

Δες επίσης

Ενας Τρικαλινής καταγωγής υποψήφιος ευρωβουλευτής με το “Κόσμος”

Ενας Τρικαλινής καταγωγής, ο Φωτης Καψάλης κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το “Κόσμος” Ακολουθεί η ...