Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 56χρονος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο νεαρό άνδρα επειδή τον είχε προσπεράσει με το αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας 26χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου προσπέρασε με το όχημά του τον 56χρονο μοτοσικλετιστή και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους.

Όμως το επεισόδιο δεν έληξε εκεί. Ο οδηγός της μηχανής ακολούθησε τον 26χρονο μέχρι το σπίτι του, στην περιοχή της Θέρμης. Μόλις στάθμευσε του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μανία στο πρόσωπο. Ο πατέρας του νεαρού, όταν είδε τι γινόταν πιάστηκε στα χέρια με τον 56χρονο μοτοσικλετιστή.

Πατέρας και γιος έκαναν μήνυση για σωματική βλάβη στον 56χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ενώ το ίδιο έκανε και ο 56χρονος στον πατέρα του νεαρού. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 26χρονος εισήχθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τέσσερις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο