Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Το βίντεο που συγκίνησε το TikTok – 25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της

Το βίντεο που συγκίνησε το TikTok – 25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

Μία 25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της. Η στιγμή που η κόρη περνά την πόρτα του δωματίου στο νοσοκομείο και συναντά τον πατέρα της φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Ο John Ivanowski έπασχε από κάποια μορφή νεφροπάθειας με αποτέλεσμα να χρειάζεται αιμοκάθαρση δύο φορές της εβδομάδα.

Η κόρη του Delayne, εξέφρασε την επιθυμία της να του δωρίσει τον νεφρό της για να σωθεί ωστόσο εκείνος ήταν ανένδοτος. Η 25χρονη σκέφτηκε πως δεν είχε άλλη επιλογή από το κάνει χωρίς να το μάθει εκείνος. «Είπα “θα το κάνω. Δεν με νοιάζει πόσο θυμωμένος είναι μαζί μου. Δεν με νοιάζει αν με πετάξει έξω από το σπίτι ή αν με μισεί ή αν δεν μου πει λέξη για το υπόλοιπο της ζωής μου”, ανέφερε η νεαρή στο ABC News.

Για 8 μήνες η Delayne υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να επαληθευτεί πως είναι συμβατή δότρια.

Μετά το χειρουργείο για την μεταμόσχευση, η Delaney περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει έκπληξη στον μπαμπά της, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν ανακάλυψε ποιος ήταν ο δωρητής,

“Τα μυστικά αποκαλύφθηκαν επιτέλους! Το νεφρό μου δουλεύει υπέροχα στον μπαμπά μου! Η υποστήριξη που έλαβα ήταν πραγματικά απίστευτη. Να δωρίσω ζωή”, έγραψε η 25χρονη.

 

 

 

enikos

Δες επίσης

Βίντεο με μέθοδο μεταμόσχευσης κεφαλιού – Εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν εκατοντάδες χρόνια

Μια εταιρεία βιοτεχνολογίας υποστηρίζει ότι αναπτύσσει ένα «σύστημα μεταμόσχευσης κεφαλιού» και μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ...