Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά σας παπούτσια

Το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά σας παπούτσια

Εάν τα λευκά αθλητικά σας παπούτσια είναι βρώμικα, δεν χρειάζεται να τα τρίβετε για ώρες μέχρι να καθαρίσουν. Υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος που θα σας κάνει να ξεχάσετε το τρίψιμο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πάτε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Αυτό το κόλπο είναι γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά παπούτσια σας στο πλυντήριο αυτοκινήτων:

  1. Βγάλτε τα κορδόνια από τα παπούτσια σας.
  2. Βάλτε τα παπούτσια σας σε ένα καλάθι.
  3. Πηγαίνετε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και επιλέξτε το πρόγραμμα πλυσίματος με πίεση.
  4. Τοποθετείστε τα παπούτσια σας μέσα στο πλυντήριο αυτοκινήτων.
  5. Αφήστε το πλυντήριο αυτοκινήτων να κάνει τη δουλειά του.

Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τα παπούτσια σας από το πλυντήριο αυτοκινήτων πριν ξεκινήσει το επόμενο πρόγραμμα. Μόλις τα παπούτσια σας στεγνώσουν, θα είναι σαν καινούργια!

Ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε αυτό το κόλπο ακόμα πιο αποτελεσματικό:

  • Χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει πρόγραμμα πλυσίματος με πίεση. Αυτό το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει υψηλή πίεση νερού για να απομακρύνει τη βρωμιά και τους λεκέδες από τα παπούτσια σας.
  • Εάν τα παπούτσια σας είναι πολύ βρώμικα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο απορρυπαντικό στο πλυντήριο αυτοκινήτων.
  • Αφήστε τα παπούτσια σας να στεγνώσουν φυσικά. Μην τα στεγνώσετε στον φούρνο ή στην ακτινοβολία, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τα παπούτσια σας.

Αυτό το κόλπο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά σας παπούτσια χωρίς να κουραστείτε. Είναι γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό.

Η νέα τάση στο TikTok και οι αμφιβολίες

Το συγκεκριμένο κόλπο για το πλύσιμο των αθλητικών παπουτσιών έχει ενθουσιάσει πολλούς χρήστες του διαδικτύου, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε σε βίντεο στο TikTok.

Πολλοί TikTokers, χαρακτηρίζουν το κόλπο ιδιοφυές και παρουσιάζονται απλώς να βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους, να τα βάζουν σε ένα καλάθι και στη συνέχεια τα στέλνουν μέσα στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

«Εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι σκληρά», έγραψε η Grace Martin στο σχετικό βίντεο, με το έξυπνο κόλπο, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok.

 

Σε ένα άλλο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων στο TikTok, η Martin και μια φίλη της βγάζουν τουλάχιστον οκτώ ζευγάρια αθλητικά παπούτσια από ένα λευκό καλάθι και τα στρώνουν στον τοίχο ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων. Παίρνουν τον ψεκαστήρα και καθαρίζουν κάθε βρώμικο παπούτσι.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι χρήστες του διαδικτύου διατυπώνουν τις αμφιβολίες τους σχετικά με αυτό το κόλπο. «Πλένω τα παπούτσια στο πλυντήριο ρούχων και γίνονται ξανά σαν καινούργια», σχολίασε ένας χρήστης.

«Γιατί θες να βραχείς!! Το καλύτερο είναι να τα τρίψεις με τον παραδοσιακό τρόπο με σαπούνι και βούρτσα και μετά να τα μουλιάσεις σε χλωρίνη στο πλυντήριο», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Το πλυντήριο μου έσπασε και αυτή η μέθοδος λειτούργησε πολύ καλύτερα», απάντησε η Martin στους αρνητές.

Για όσους προτιμούν να χαλαρώνουν με το λάστιχο της βεράντας τους, λάβετε υπόψη αυτή τη συμβουλή του TikTok: «Μην καθαρίζετε το παπούτσι ενώ το φοράτε στο πόδι σας», παρακάλεσε ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας. «Το κορίτσι δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες με τραυματισμούς από την πίεση του νερού», έγραψε ένας TikToker για την Martin.

Επομένως, το πλύσιμο των αθλητικών παπουτσιών σε πλυντήριο αυτοκινήτων είναι μια έξυπνη λύση για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των αγαπημένων σας παπουτσιών, όμως μπορεί κάποιοι να προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο με σαπούνι και τρίψιμο με βούρτσα.

enikos

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (22-28/04/2024)

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Θεοδώρου του Συκεώτου, Ναθαναήλ του Αποστόλου δεν γιορτάζει κανείς * Η παρούσα εβδομάδα ...