Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / «Της είπα “μην ανοίξεις την πόρτα”»: Φρίκη για πατέρα στο Τέξας – Βρήκε την κόρη του στραγγαλισμένη κάτω από το κρεβάτι

«Της είπα “μην ανοίξεις την πόρτα”»: Φρίκη για πατέρα στο Τέξας – Βρήκε την κόρη του στραγγαλισμένη κάτω από το κρεβάτι

Φρίκη για πατέρα στο Τέξας που επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά του στις 12 Αυγούστου και βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη μέχρι θανάτου κάτω από το κρεβάτι.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η Μαρία Γκονζάλεζ πέθανε από στραγγαλισμό λόγω ασφυξίας και ότι είχε επίσης υποστεί σεξουαλική επίθεση από άγνωστο δράστη, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Pasadena.

Η αστυνομία έσπευσε στο συγκρότημα διαμερισμάτων Main Village στην Main Street γύρω στις 3 μ.μ. εκείνου του Σαββάτου, αφού ο πατέρας της, Καρμέλο Γκονζάλεζ, κάλεσε το 100, λέγοντας ότι η κόρη του δεν ανέπνεε. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του κοριτσιού στο σπίτι.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο Καρμέλο Γκονζάλεζ είχε πάει στη δουλειά του και είχε επικοινωνήσει με γραπτά μηνύματα με τη Μαρία, η οποία ήταν μόνη στο σπίτι εκείνη την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Της είπα “μην ανοίξεις την πόρτα”»

Ο Γκονζάλεζ δήλωσε στο FOX 26 ότι η Μαρία τού έστειλε μήνυμα εκείνο το πρωί λέγοντας ότι άκουσε κάποιον να χτυπάει την πόρτα.

«Της είπα, “Μην ανοίξεις την πόρτα γιατί φτάνω στη δουλειά” και εκείνη απάντησε, “είμαι στο κρεβάτι μου”», περιέγραψε ο ίδιος.

Η αστυνομία της Πασαντίνα δήλωσε ότι αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με την κόρη του. Μάλιστα, ο Γκονζάλεζ είπε ότι τη βρήκε σε πλαστική σακούλα μέσα σε ένα καλάθι με ρούχα κάτω από το κρεβάτι του.

«Δυστυχώς, την άφησαν κάτω από το κρεβάτι σε μια πλαστική σακούλα. Άφησαν την κακόμοιρη την κόρη μου», κατέληξε.

 

 

 

 

 

ethnos

Δες επίσης

Δήμαρχος Λονδίνου: Θα ήταν υπέροχο ο κόσμος να μπορούσε να θαυμάσει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο φυσικό τους περιβάλλον

«Θα ήταν υπέροχο αν ο κόσμος μπορούσε να θαυμάσει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο φυσικό τους περιβάλλον, ...