Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Θρίλερ με τη Γερμανίδα τουρίστρια στην Μηλίνα Πηλίου  -Ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της – Τι αναφέρει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Θρίλερ με τη Γερμανίδα τουρίστρια στην Μηλίνα Πηλίου  -Ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της – Τι αναφέρει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο στη θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες, αποδίδει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, ο θάνατος της οποίας αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, εξελίσσεται σε μυστήριο, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

Η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

 

 

iefimerida.gr

Δες επίσης

Λάρισα: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε πυλωτή πολυκατοικίας – Ο στόχος το αυτοκίνητο συγκεκριμένου Λαρισαίου

Σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε πυλωτή, όπως και σε υποδομές της πολυκατοικίας, προκάλεσε ...