Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / «Θόλωσα και τον σκότωσα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος των Τρικάλων

«Θόλωσα και τον σκότωσα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος των Τρικάλων

Σε σύγχυση και έχοντας – όπως ισχυρίστηκε – κενά μνήμης ο πατροκτόνος των Τρικάλων που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο ενώ του έκοψε και το ένα χέρι, στους αστυνομικούς  είπε πως δεν θυμάται πως έφτασε στο έγκλημα ενώ ισχυρίστηκε ότι εκείνα τα λεπτά δεν αντιλαμβανόταν την πράξη του.

«Θόλωσα και τον σκότωσα. Είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ μας. Δεν θυμάται ποτέ το έκανα…».

Αρχικά υποστήριξε πως έκανε το έγκλημα τη Δευτέρα, μετά είπε την Τετάρτη και τέλος ισχυρίστηκε πως έγινε την Παρασκευή, δηλαδή 2 μέρες πριν αποκαλυφθεί η φρίκη και πριν καλέσει ο ίδιος στο 100 και ομολογήσει την πράξη του.

Αν και ο πατροκτόνος δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα και δεν λάμβανε κάποια αγωγή, παραγγέλθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πληροφορίες από την τοπική κοινωνία των Τρικάλων αναφέρουν στο newsbomb ότι πατέρας και γιος τσακώνονταν συχνα, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας, η οποία φαίνεται πως κρατούσε τις ισορροπίες, η κατάσταση ξέφυγε με τον άνδρα να έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του σχεδόν καθημερινά.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτοψία στο χώρο τους εγκλήματος, στη Βιοτεχνία στην οδό Καρδίτσας και εντόπισαν στο εσωτερικό μερικά ζώα και πτηνά. Ήδη έχει ενημερωθεί ο δήμος ο οποίος θα αναλάβει να τα μεταφέρει σε ασφαλές χώρο.

 

 

Πηγή: newsbomb

Δες επίσης

Νέο ξέσπασμα του πατέρα των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Υπολείμματα οστών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο έξω από τη Λάρισα ...