Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Όταν ένας σκύλος ξαναβρίσκει τον κηδεμόνα του έπειτα από 5 χρόνια – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Όταν ένας σκύλος ξαναβρίσκει τον κηδεμόνα του έπειτα από 5 χρόνια – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Λευτέρης, κάτοικος της Θεσσαλονίκης, ξαναβρήκε το λυκόσκυλο που είχε χάσει η οικογένειά του, έπειτα από πέντε χρόνια. Η αντίδραση του σκύλου, όταν είδε τον κηδεμόνα του, ραγίζει καρδιές γιατί όχι μόνο τον αναγνώρισε αλλά «έπεσε» στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με το thestival, τον Νοέμβριο του 2017 η οικογένεια έχασε το λυκόσκυλό τους. Τον αναζητούσαν, αλλά μάταια. Στη συνέχεια αποδέχτηκαν πως δεν θα τον ξαναδούν.

Όμως, την ημέρα τον γενεθλίων του, χθες Παρασκευή, ο Λευτέρης δέχθηκε ένα τηλέφωνο από μία κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία του είπε ότι ο σκύλος του βρέθηκε.

Ο Λευτέρης έσπευσε να τον συναντήσει. Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media με την αντίδραση του λυκόσκυλου, όταν τον αντίκρισε, συγκινεί:

Δες επίσης

Copernicus: Νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης θα «πνίξει» την Ελλάδα – Αυξημένη συγκέντρωση σωματιδίων στην ατμόσφαιρα

Έρχεται μεγάλη ποσότητα αφρικανικής σκόνης καθιστώντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Copernicus. Ένα ...