Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Θ. Χήρας: Επιτακτική η ανάγκη ελάφρυνσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, των πληγέντων νοικοκυριών στον Δ. Πύλης

Θ. Χήρας: Επιτακτική η ανάγκη ελάφρυνσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, των πληγέντων νοικοκυριών στον Δ. Πύλης

Για την επιτακτική ανάγκη ελάφρυνσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των πληγέντων του Δ. Πύλης, έκανε λόγο σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” κ. Θοδωρής Χήρας.
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Νίκου Σακκά, όπου κατά προτεραιότητα χρήματα από τα έσοδα του συστήματος «Παρκάρω & Volt-άρω», θα πιστωθούν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος των πληγέντων νοικοκυριών.
“Τούτες τις δύσκολες ώρες για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, η απερχόμενη Δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμει με όλες τις δυνατότητες, για την ανακούφιση των πληγέντων”, τόνισε ο Θ. Χήρας.
Αξιέπαινη πρωτοβουλία του επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”, που αν μη τι άλλο αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία του Θ. Χήρα.

Δες επίσης

«Θόλωσα και τον σκότωσα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος των Τρικάλων

Σε σύγχυση και έχοντας – όπως ισχυρίστηκε – κενά μνήμης ο πατροκτόνος των Τρικάλων που αποκεφάλισε ...