Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο – Εικονοστάσι στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος

Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο – Εικονοστάσι στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί 40ημερο μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, στον ομώνυμο οικισμό

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τοπικοί αξιωματούχοι καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ Λάρισας.

Την ίδια ώρα, ένα εικονοστάσι προς τιμήν των 57 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, στήθηκε στα Τέμπη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συγγενείς και πολίτες θα μπορούν να ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων επιβαινόντων στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

 

Ήδη αρκετοί είναι οι άνθρωποι που έχουν εναποθέσει εκεί στεφάνια και λουλούδια για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα υγείας και φαρμάκων μέσω εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά δυναμικά στην πράξη «HEALTH HUB – ΕΚΨΚ για τον μετασχηματισμό του ...