Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Τεχνίτης με κορονοϊό έκανε γυαλιά – καρφιά το σπίτι που επισκεύαζε στην Πάρο

Τεχνίτης με κορονοϊό έκανε γυαλιά – καρφιά το σπίτι που επισκεύαζε στην Πάρο

Ο τεχνίτης συνελήφθη και η Πάρος συζητάει τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ο κορονοϊός τον είχε «χτυπήσει» αλλά εκείνος αρχικά το απέκρυψε…

Η Πάρος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε σπίτι του νησιού. Αρνητικός πρωταγωνιστής σύμφωνα με την καταγγελία, ένας τεχνίτης που έγινε έξω φρενών όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει επειδή νοσούσε από κορονοϊό. Ο άντρας έκανε πως φεύγει όμως λίγο αργότερα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις. Έκανε το διαμέρισμα γυαλιά – καρφιά και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, προκάλεσε ζημιές 50.000 ευρώ.

Το συμβάν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες 60χρονος Γαλλοαιγύπτιος που διαμένει εδώ και χρόνια στο νησί, κάλεσε Αιγύπτιο τεχνίτη προκειμένου ο τελευταίος να προβεί σε ορισμένες εργασίες, αναγκαίες για τη συντήρηση του σπιτιού.

Όταν ο τεχνίτης έκανε γνωστό στον 60χρονο άνδρα ότι νοσεί από κορονοϊό, εκείνος του ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι αλλά ο Αιγύπτιος αρνήθηκε. Μετά από κλήση στην Αστυνομία και σύσταση από αστυνομικούς στον Αιγύπτιο τεχνίτη να εγκαταλείψει το διαμέρισμα του Γαλλοαιγύπτιου, τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή.

Ο τεχνίτης έκανε πως φεύγει, αλλά επέστρεψε σύντομα και σαν μαινόμενος «ταύρος» έκανε «γυαλιά – καρφιά» το σπίτι σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, το κόστος των ζημιών που προκάλεσε ο δράστης φτάνει τα 50.000 ευρώ.

Ο Αιγύπτιος τεχνίτης, συνελήφθη από αστυνομικούς στο λιμάνι της Πάρου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για να εγκαταλείψει το νησί. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Πηγή: parianostypos.gr

Δες επίσης

Ηλεία: Ραγίζει καρδιές ο δάσκαλος της 11χρονης Βασιλικής – «Ήταν ένα χαμογελαστό παιδάκι που πάντα σου έδινε αισιοδοξία»

Ακόμη και τους πιο δυνατούς λυγίζουν τα λόγια του κ. Τάσου Τζαμαλή, δασκάλου της 11χρονης Βασιλικής ...