Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Τα 50.000 ευρώ για τη διάλυση αρραβώνα ήταν… ψίχουλα! «Πάκος» χρημάτων και «φλεξάρισμα» στο TikTok

Τα 50.000 ευρώ για τη διάλυση αρραβώνα ήταν… ψίχουλα! «Πάκος» χρημάτων και «φλεξάρισμα» στο TikTok

Η «συναλλαγή» που έγινε on camera στη συνοικία των Ρομά στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας στον Βόλο, για κάποιους δεν είχε προηγούμενο. Για όσους έχουν δει, ωστόσο, μερικούς από τους εμπλεκόμενους αλλά και άλλους Ρομά που είναι σε ένα καλό οικονομικό επίπεδο, δεν έπεσαν κι από τα σύννεφα…

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που θα δείτε στο Newsbomb.gr, αποτελούν την καλύτερη εξήγηση για όσα αναφέρονται παραπάνω. Η νοοτροπία του «πακέτου» των χρημάτων και της επίδειξης φαίνεται πως είναι βαθιά ριζωμένη στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών δεν διστάζουν να πετάνε ένα… φορτηγό χαρτονομίσματα με κάθε ευκαιρία!

Είτε πρόκειται για γάμο, είτε για γέννηση παιδιού, αγορά αυτοκινήτου ή μια απλή βραδιά στα μπουζούκια, τα ευρώ πέφτουν με τη… σέσουλα και αποδεικνύουν πως μόνο λιτό κι απέριττο βίο δεν διάγουν οι συγκεκριμένοι Ρομά…

Μάλιστα, σε κάποια από τα βίντεο παρουσιάζονται και κάποια από τα πρόσωπα που πήραν μέρος στη συνδιαλλαγή για τη διάλυση του περιβόητου αρραβώνα των 50.000 ευρώ όπως θα δείτε παρακάτω.

Η τάση για επίδειξη, σε κάποιους, είναι τέτοια που ακόμα και μετά θάνατον φροντίζουν να «φλεξάρουν» την κλίση τους προς το χρήμα, τον τζόγο και την καλοπέραση. Ενδεικτικό το παρακάτω βίντεο με ένα μνήμα να έχει μετατραπεί σε τραπέζι… ρουλέτας!

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές ενός γάμου για παράδειγμα, το νυφικό σχεδόν… εξαφανίζεται από τα χαρτονομίσματα που καρφιτσώνονται επάνω του με τη νύφη να χορεύει όλο χαρά.

Όταν, δε, μιλάμε για νεογέννητο τότε δεν χρειάζεται καν να σκεπαστεί με σεντόνι. Το καλύπτουν χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ, δημιουργώντας ένα «χλιδάτο» στρώμα ενώ το soundtrack που ακούγεται καλεί… την ξεματιάστρα!

Παραδοσιακό είναι και το «ασήμωμα» ενός αυτοκινήτου, όπου το ταμπλό γεμίζει με εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ.

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Ένα γλέντι με ζωντανή μουσική δημιούργησε ένα… πάτωμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπως βλέπετε στη φωτογραφία…

Δείτε όλα τα βίντεο εδώ

Δες επίσης

Τέμπη-Πραγματογνώμονες οικογενειών: Τα 4 βασικά συμπεράσματα – «Αρκούσε και μόνο η φωτοσήμανση για να είχε αποφευχθεί η σύγκρουση»

Στο συμπέρασμα ότι αρκούσε και μόνο η φωτοσήμανση για να είχε αποφευχθεί η μοιραία σύγκρουση ...