Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα

«Έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τα συναρμόδια υπουργεία» επισημαίνεται σε συνέχεια της διυπουργικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

«Η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι πάντοτε ανοιχτή. Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά» αναφέρεται ακόμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ως προς το αν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης, η απάντηση που δόθηκε ήταν: «Όχι μόνο. Γίνεται συνολική επισκόπηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη σύσκεψη, όλων των ζητημάτων των εμπλεκομένων υπουργείων, όπως κόστους παραγωγής και ενεργειακού κόστους, υποδομών και κρατι

«Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά», σημείωναν χαρακτηριστικά. Στην σύσκεψη δεν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης αλλά έγινε μια συνολική επισκόπηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη σύσκεψη, όλων των ζητημάτων των εμπλεκομένων υπουργείων, όπως κόστους παραγωγής και ενεργειακού κόστους, υποδομών και κρατικής αρωγής.

Έλαβαν μέρος : ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος και ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Ταχιάος.

 

 

Δες επίσης

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιασμών στην εφορία Χαλκίδας: «Θα βγάλεις και εσύ έξτρα εισόδημα»

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε συνομιλίες που δείχνουν ότι το κύκλωμα τοποθετούσε τους «σωστούς» υπαλλήλους ...