Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Survivor All Star: Ο Χρήστος Δάντης «βλέπει» σχέδιο πίσω από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Survivor All Star: Ο Χρήστος Δάντης «βλέπει» σχέδιο πίσω από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Βροχή» ερωτήσεων δέχτηκε ο Χρήστος Δάντης από τους δημοσιογράφους, μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star.

Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Ασημίνα από τις 4 Ιανουαρίου κι έπειτα.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της. Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής άφησε αιχμές για οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να βγουν από το παιχνίδι δυνατές παίκτριες.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με την μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», σημείωσε ο Χρήστος Δάντης.

enikos

 

Δες επίσης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, ...