Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Στην Π.Ε Τρικάλων στα τέλη Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του Ε-65

Στην Π.Ε Τρικάλων στα τέλη Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του Ε-65

Την είδηση πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην περιοχή μας στις 27 Ιουνίου (εκτός απροόπτου) για τα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Ε65 έκανε γνωστή μέσα από το Ράδιο Σταγών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούτας.

Όπως ανέφερε, η παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του μεγάλου οδικού έργου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού άξονα που αναμένεται να αλλάξει τις μετακινήσεις και να δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στη Θεσσαλία και γενικότερα στην Κεντρική Ελλάδα.

Ο Ε65 αποτελεί ένα έργο που συζητήθηκε για χρόνια και πλέον εισέρχεται στην τελική του φάση, με την κυβέρνηση να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολοκλήρωση των μεγάλων υποδομών.

Δες επίσης

Με μια μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου ανοίγει η αυλαία του «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 2026»

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 2026», οι οποίες ξεκινούν ...