Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Στη Γερμανία μεταφέρεται από το Νοσοκομείο Λάρισας ο Γεράσιμος – Ιάσονας. Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Στη Γερμανία μεταφέρεται από το Νοσοκομείο Λάρισας ο Γεράσιμος – Ιάσονας. Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Μετά από 103 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο Βολιώτης φοιτητής Γεράσιμος- Ιάσονας συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη, πρόκειται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Έχει ήδη γίνει δεκτός από ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ άλλο κέντρο που βρίσκεται στην Ελβετία, είχε προηγουμένως αρνηθεί να δεχθεί τον νεαρό.

Ο Γεράσιμος – Ιάσονας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, παρότι οι γιατροί έχουν λόγους να αισιοδοξούν.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

Ειδική τελετή απονομής Μεταλλίου ‘‘Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας’’ στον Ανθυπαστυνόμο Σουντουλουμάκη Μιχαήλ

Τον Ιούνιο του 2020 στον Βόλο και ενόσω βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά τη διάρκεια ...