Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Στη Φαρκαδόνα ο Κώστας Σκρέκας δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής, της αγοράς και της δημιουργίας  

Στη Φαρκαδόνα ο Κώστας Σκρέκας δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής, της αγοράς και της δημιουργίας  

Στη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/4) ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος συνάντησε  πολίτες, παραγωγούς και μικροπωλητές από την περιοχή και συζήτησε για τα θέματα της καθημερινότητας.

Η επαφή εγκάρδια, με τον Τρικαλινό υπουργό να τονίζει το σημαντικό ρόλο των λαϊκών αγορών, καθώς είναι αυτές που κρατάνε τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα ψηλά. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στη Φαρκαδόνα, είχε ζεστή επαφή με τον κόσμο, πέρασε από εμπορικά κατάστημα και συζήτησε με τους επαγγελματίες της περιοχής. Άκουσε με προσοχή τα θέματα που τους απασχολούν, αναφέρθηκε στις δυνατότητες επίλυσής τους και δήλωσε πως είναι δίπλα τους, στην πράξη: με δράσεις και έργα για την περιοχή της Φαρκαδόνας, το οποίο απέδειξε κατά την κυβερνητική του θητεία.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Κώστα Σκρέκα και οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας που επιτελούν ένα σπουδαίο πολιτιστικό έργο για το οποίο της συνεχάρη ο Τρικαλινός υπουργός.

Δες επίσης

5ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15 ο Δημήτρης Δημόπουλος – Εξαιρετική η εμφάνιση του αθλητή του ΑΠΣ Τρίκαλα

Με την 5η θέση επέστρεψε ο αθλητής του ΑΠΣ Τρίκαλα Δημήτρης Δημόπουλος από το Ευρωπαϊκό ...