Κυριακή, 5 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Στα μυστικά παρασκευής του ψωμιού μυήθηκαν Τρικαλινοί μαθητές στο Αρτοποιείο “Κωτούζα”

Στα μυστικά παρασκευής του ψωμιού μυήθηκαν Τρικαλινοί μαθητές στο Αρτοποιείο “Κωτούζα”

Σήμερα είχαμε την τιμή να μας επισκεφθούν 17 μαθητές κι ο δάσκαλός τους Βασίλης Μπαρμπαρούσης και να τους δείξουμε κάποια από τα μυστικά μας που κάνουν τόσο νόστιμο το ψωμί μας. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 33 Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων μας επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος που αφορά τη διατροφή. Αλεύρι, νερό, ψωμί, αλάτι και μαγιά τα υλικά μας με τα οποία καταπιάστηκαν οι μαθητές και παρασκεύασαν σήμερα το δικό τους ψωμί ζώντας μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Ο Αχιλλέας Κωτούζας ενημέρωσε τους μαθητές για όλα τα στάδια της παρασκευής του ψωμιού. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν σταμάτησαν να παρατηρούν και να κάνουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την παρασκευή του ψωμιού και τα στάδια που περνά μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας. Φεύγοντας ευχαρίστησαν τους φιλόξενους ιδιοκτήτες Αχιλλέα Κωτούζα και τη σύζυγό του Φωτούλα για τη φιλοξενία και τα φιλέματα που τους πρόσφεραν.

Δες επίσης

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα Αγαπητές φίλες και φίλοι

Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμίσει τις ψυχές μας ...