Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Σοκ στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο που έκανε ποδήλατο

Σοκ στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο που έκανε ποδήλατο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αταλάντη, με θύμα ένα 6χρονο παιδί. 

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου (28/5) στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών –Λαμίας, στο ύψος του ΣΕΑ Αταλάντης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ilamia.gr 6χρονος που έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο 34χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί έρευνα το ΑΤ Λοκρών.

 

Δες επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Μια εκκρεμότητα 200 ετών έχει επιλυθεί – Στόχος να ξεπεράσουμε παθογένειες του παρελθόντος

«Ένα έργο που έμοιαζε ακατόρθωτο, ολοκληρώνεται, μια εκκρεμότητα 200 ετών έχει επιλυθεί» υπογράμμισε στην αρχή ...