Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Σκιάθος: Απειλούσε την σύντροφό του και «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι για να μην τον συλλάβουν – «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω»

Σκιάθος: Απειλούσε την σύντροφό του και «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι για να μην τον συλλάβουν – «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω»

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καυγάς ενός νεαρού ζευγαριού στη Σκιάθο, με τον νεαρό άντρα να «ταμπουρώνεται» στο σπίτι για να μην συλληφθεί. Το επεισόδιο καταγράφηκε την Κυριακή με το ζευγάρι να καυγαδίζει έντονα στο σπίτι. Ο σύντροφος εξύβρισε και απείλησε την νεαρή μητέρα. «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει.

Η σύζυγος κρατώντας στα χέρια το μωρό τους κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο «νταής» αρνήθηκε να βγει από το σπίτι. Προτεραιότητα για τους αστυνομικούς ήταν να βγει από το σπίτι το παιδί και η μητέρα και στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση γιατί οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν σε ποια ψυχική κατάσταση βρισκόταν ο άντρας. Με δικαστικό λειτουργό έγινε επέμβαση στο σπίτι και η σύλληψη.

Ο άντρας μεταφέρθηκε την Κυριακή στον Βόλο για να δικαστεί στο Αυτόφωρο χθες, αλλά η δίκη αναβλήθηκε γιατί λόγω απαγορευτικού απόπλου από το νησί δεν μπόρεσαν να μεταβούν στον Βόλο , η μητέρα και οι αστυνομικοί που είναι μάρτυρες στην υπόθεση.

Πηγή: gegonota.news

Δες επίσης

Προγράμματα πρόληψης στα σχολεία από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πόσα μπορούν να μάθουν οι μαθητές στη μαγική «χώρα των μικροβίων»; Πάρα πολλά, γιατί παρακάπτοντας ...