Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Σε κλίμα αισιοδοξίας η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμπάκα

Σε κλίμα αισιοδοξίας η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμπάκα

Την Κυριακή 18/06 πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Καλαμπάκα με ενθουσιώδη συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Βάσω Πούλιου και τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Στέλλα Ζολώτα, Γιώργος Ηλιάδης, Χρήστος Κωστούλης, Σωτήρης Μπλέτσας και Γιώργος Οικονόμου. Η Ιωάννα Καρρά απουσίαζε καθώς βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, αλλά χαιρέτισε την εκδήλωση με επιστολή της. Πήραν το λόγο μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, ο γραμματέας της Τοπικής Καλαμπάκας Κώστας Ζαμπούρας, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Γιάννης Τριγώνης και το μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων Θωμάς Χαχάμης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη της κοινωνίας για μια ισχυρή, σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική φωνή εντός του κοινοβουλίου χωρίς ίχνος λαϊκισμού.

Οι δράσεις των κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίζονται και την τελευταία εβδομάδα με πλήθος επισκέψεων σε χωριά και συνοικίες με αποκορύφωμα την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Παρασκευής 23/6.

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 64χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Χρήστος Γκρέκος. Η κηδεία του θα ...