Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Σε απόγνωση γνωστός τραγουδιστής: «Με τους τόκους το δάνειο πήγε στα 28.500 ευρώ, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Σε απόγνωση γνωστός τραγουδιστής: «Με τους τόκους το δάνειο πήγε στα 28.500 ευρώ, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Κραυγή αγωνίας από γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με το δάνειο που είχε λάβει

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Καμπουρίδης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι!» και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προς τους συναδέλφους του. «Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε.

«Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι το είχα πάρει πριν από είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν από 15 μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου έδωσαν», τόνισε.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘’Μαγεμένο Αυλό’’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και έκαναν τιμητικές βραδιές», ανέφερε επίσης ο Γιώργος Καμπουρίδης.

enikos

Δες επίσης

Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για την Μαρίνα Σάττι – «Με λέγανε σιχαμένο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη και τόνισε ότι θα κινηθεί ...