Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Σχιζοφρενής 45χρονος έγινε ο φόβος και ο τρόμος των Βολιωτών – Οι επιθέσεις που αντιγράφουν τον «Κάμελ»

Σχιζοφρενής 45χρονος έγινε ο φόβος και ο τρόμος των Βολιωτών – Οι επιθέσεις που αντιγράφουν τον «Κάμελ»

Στο κρατητήριο βρίσκεται 45χρονος ο οποίος φέρεται να επιτίθεται σε γυναίκες στο κέντρο του Βόλου, μετά από καταγγελία γυναίκας την οποία φέρεται να τρομοκράτησε, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω πληροφορίες για αυτό ή επιπλέον περιστατικά.

Με βάση την προαναφερόμενη καταγγελία η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε ψυχιατρική εξέταση και κοινωνική έρευνα για τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 45χρονος είναι γνωστό περιστατικό στις δημόσιες ψυχιατρικές υπηρεσίες της πόλης. Ο ίδιος μένει στο κέντρο του Βόλου και πάσχει από σχιζοφρένεια για την οποία δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ έχει νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν με την τελευταία νοσηλεία να τοποθετείται πριν δύο χρόνια.

Ο ίδιος κρατείται προσωρινά στο ΑΤ Βόλου καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη στην ψυχιατρική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, όπου αναμένεται να μεταφερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

thenewspaper.gr

Δες επίσης

Φυλάκιση σε 26χρονο Λαρισαίο για απόπειρα βιασμού 14χρονης – Ξέσπασε σε λυγμούς στο δικαστήριο: Πως έγινε το περιστατικό

Σε λυγμούς ξέσπασε ένας 26χρονος από τη Λάρισα που κάθισε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ...