Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Σασμός: Η Αργυρώ αρρωσταίνει βαριά – Συγκίνηση και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Η Αργυρώ αρρωσταίνει βαριά – Συγκίνηση και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Ο «Σασμός» έρχεται με τα νέα επεισόδια αυτή την εβδομάδα και η αγωνία κορυφώνεται. 

Δευτέρα 30/5

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της δεύτερης επιδεινώνεται. Η Βασιλική προσπαθεί να ηρεμήσει τον Άγγελο, αλλά εκείνος την αγνοεί.

Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα του γάμου του και εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του ένα νέο φίλο.

Τρίτη 31/5

Η απόφασή του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα τον Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με τον Μαθιό, οι οποίοι βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Η Καλλιόπη, από την άλλη, αρνείται να δεχτεί πως και η τελευταία γη τον Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Ο Άγγελος, όμως, έχει σοβαρότερες έγνοιες. Ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει η Αργυρώ και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

Σασμός

Τετάρτη 1/6

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταυρό και την Αργυρώ. Η Καλλιόπη, ύστερα από μία συνάντηση που έχει με τον Άγγελο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει το Μανώλη και την Κλαίρη ξανά κοντά.

Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Οι καλεσμένοι καταφτάνουν. Εκείνη, όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή…

Σασμός

Πέμπτη 2/6

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταυρό και στη Βασιλική ωστόσο, η κατάσταση της επιδεινώνεται και οδηγείται άμεσα στην αιμοκάθαρση.

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση μαζί του.

 

Δες επίσης

Δύο Ξένοι: Το «άσεμνο» επεισόδιο 41 με τον Σεργιανόπουλο που απαγορεύτηκε και δεν προβάλλεται ποτέ από το MEGA

Δυο Ξένοι: Η ρομαντική κομεντί των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έχει αποκτήσει διαστάσεις θρύλου ...