Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Σασμός: Δάκρυα και αίμα στην δεύτερη σεζόν—Το spoiler της “Σοφίας”

Σασμός: Δάκρυα και αίμα στην δεύτερη σεζόν—Το spoiler της “Σοφίας”

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη ενσαρκώνει την Σοφία στη σειρά του Alpha, Σασμός. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την δεύτερη σεζόν έχει αρχίσει, η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Τύπος TV, αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια.

«Δίνουμε τον καλύτερό μας στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ώστε το αποτέλεσμα να ανταμείψει το κοινό που μας αγκάλιασε και μας πίστεψε τόσο πολύ πέρσι» είπε αρχικά.

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που αγάπησαν τον Σασμό μας. Είναι πάντα ένα δύσκολο στοίχημα ο δεύτερος κύκλος να ξεπερνά σε επιτυχία τον πρώτο. Ελπίζω ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο δυνατός. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, θα δείτε πολύ δυνατά πράγματα να συμβαίνουν. Έχοντας εικόνα των πρώτων επεισοδίων θα σου πω ότι θα δούμε νέες αφίξεις και ρόλους που θα φέρουν τα πάνω κάτω, έρχονται να μας φρεσκάρουν και να μας τονώσουν εξαιρετικοί ηθοποιοί» πρόσθεσε.

«Ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη και η επιστροφή του στο χωριό θα φέρει πολλές ανατροπές. Σημαντική είναι όμως και η άφιξη της Γιώτας Φέστα» σημειώνει η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

«Η Σοφία είναι μια ηρωίδα που δεν έχουν συμπαθήσει. Μια γυναίκα που δεν είναι σκληρή, απέδειξε ότι την ενδιαφέρει το παιδί της, η Στέλλα. Στα νέα επεισόδια θα έχει προβλήματα, θα συνδεθεί με τους νέους ρόλους και σίγουρα δεν θα περάσει ασχολίαστη. Ως μαμά της Στέλλας θέλει το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Δεν θέλει να δουλεύει για τους Σταματάκηδες και εκεί θα υπάρξουν συγκρούσεις» αποκαλύπτει.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι στην οικογένειά της υπήρχε βεντέτα «Η οικογένειά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε βεντέτα. Στενάχωρα πράγματα. Αλλά ευτυχώς περασμένα ξεχασμένα. Έχω ζήσει και εγώ να μην μιλάνε οικογένειες, όχι βέβαια όπως τα έζησε η μητέρα μου».

 

Δες επίσης

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Αδαμαντίδη για την υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή – Ελπίζω να είναι πάλι μαζί»

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη, για την υπόθεση Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, από τον ...