Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία «Daniel»: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στον Περιφερειακό – Νερά «μπάζει» το νοσοκομείο

Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία «Daniel»: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στον Περιφερειακό – Νερά «μπάζει» το νοσοκομείο

Η κακοκαιρία «Daniel» σαρώνει τον Βόλο. Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον Περιφερειακό, στο ύψος του Πανθεσσαλικού. Ο δρόμος πλημμύρισε και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οδηγών.

Τα νερά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news μπήκαν ακόμη και στο μηχανοστάσιο του νοσοκομείου της πόλης. Η Πυροσβεστική έριξε το βάρος της στο νοσοκομείο ώστε να μην σημειωθεί βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρομηχανολογικό σύστημα.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη διασταύρωση Παπαδιαμάντη με Παγασών καθώς δημιουργήθηκε λίμνη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η μετακίνηση των οχημάτων.

Λόγω της κακοκαιρίας πλημμύρισαν καταστήματα και η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.

«Ας μας βοηθήσει κάποιος. Είμαστε στο έλεος του Θεού. Πνιγόμαστε, καιγόμαστε… ας μας βοηθήσει κάποιος» ήταν η κραυγή αγωνίας ενός ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή.

Οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα

Το βράδυ μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης, η δραστηριότητα των κεραυνών ήταν συνεχής, ενώ η νύχτα έγινε μέρα.

 

Δες επίσης

Γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο 5 λεπτά πριν φτάσει στην κλινική – «Υποκλίνομαι» λέει ο σύζυγός της

Μία γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ κατευθύνονταν με τον σύζυγό της ...