Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Προειδοποιητικό μήνυμα του δημάρχου Τρικάλων προς τους …κουρασμένους και αραχτούς αντιδημάρχους

Προειδοποιητικό μήνυμα του δημάρχου Τρικάλων προς τους …κουρασμένους και αραχτούς αντιδημάρχους

Σαφές προειδοποιητικό μήνυμα προς όλους τους δημοτικούς του συμβούλους έστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6  τόνισε πως διαπίστωσε ότι κάποιοι αντιδήμαρχοι του δείχνουν σημάδια κόπωσης :

« Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά σωστά. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, θα χρειαστεί πλέον και αυστηρότητα. Αυτό που είπα στην ομάδα προχθές, είναι ότι μας περιμένει ένα μεγάλο στοίχημα που λέγεται Μύλος των Ξωτικών. Οι εκλογές έχουν τελειώσει από τις 8 Οκτωβρίου, οπότε μας ενδιαφέρει πλέον να σταθούμε δίπλα στην πόλη και τους πολίτες.

Αν λοιπόν οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το να φέρουν αυτό το έργο σε επιτυχία, είναι στο…αραχτό και με έναν ‘ωχαδερφισμό’, τότε αυτό δεν θα προχωρήσει και οι άνθρωποι αυτοί θα φορτωθούν την ενδεχόμενη αποτυχία. Είπα ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι και συντονισμένα.

Είδα ότι κάποιοι κουραστήκανε μετά τις εκλογές και χαλάρωσαν. Αυτό που είναι ευκόλως εννοούμενο είναι ότι αν κάποιος έχει…βαρύνει και δεν αποδίδει, τότε κάθεται στον πάγκο. Μέχρι και ο Μέσσι κι ο Ρονάλντο έχουν κάτσει στον πάγκο, δεν είναι κακό. Συνεπώς μπορεί να μείνει κάποιος στην άκρη να ξεκουραστεί, και να αναλάβει κάποιος με φρέσκιες δυνάμεις.»

Δες επίσης

Το παράπονο του Χρήστου Αναστασίου που δεν υπουργοποιήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θαν. Λιούτας

Το σχόλιο του για τον ανασχηματισμό και τις αντιδράσεις από βουλευτές του κόμματος έκανε ο ...