Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης
????????????????????????????????????

Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης

Υλικά
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1/2 κιλό μαλακό αλεύρι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
περίπου 800 γραμμάρια πράσα
λάδι
πιπέρι
400 γραμμάρια φέτα
2 αβγά
130 γρ. λιωμένο φυτικό μαγειρικό λίπος
100 γραμμάρια ηλιέλαιο
1 κ.γ. μαργαρίνη
προαιρετικά λίγα μπαστουνάκια  γραβιέρα
σπορέλαιο

 

 

Δες επίσης

Γρήγορο γιαουρτογλυκό ψυγείου με φράουλες

Γιαουρτογλυκό ψυγείου με φράουλες για απόλαυση δίχως τύψεις. Φτιάξε το πιο δροσιστικό και γευστικό γλυκό ...