Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ποιες ειδικότητες θα λειτουργήσουν στην ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) Τρικάλων το νέο σχολικό έτος – Πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Ποιες ειδικότητες θα λειτουργήσουν στην ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) Τρικάλων το νέο σχολικό έτος – Πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν να λειτουργήσουν στην ΣΑΕΚ Τρικάλων το νέο σχολικό έτος. Τις ειδικότητες αυτές μπορούν να τις επιλέγουν οι υποψήφιοι κατά την διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού τους δελτίου. Επίσης κάθε κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου (Γενικού η Επαγγελματικού) μπορεί να εγγραφεί με ηλεκτρονική αίτησή του μετά τις 15 Αυγούστου, για την διαδικασία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Οι απόφοιτοι ΣΑΕΚ αποκτούν πτυχίο επιπέδου 5, δικαιούνται (υπό όρους) φοιτητικό εισιτήριοεπίδομα στέγασης 1500€, επιδότηση πρακτικής άσκησης (περίπου 3700€) και μπορούν να εγγραφούν σε αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα. Οι έρευνες αγοράς δείχνουν ότι οι απόφοιτοί μας απασχολούνται σε ποσοστό άνω του 70% στην ειδικότητα που σπούδασαν.

Δείτε λεπτομέρειες για τις ειδικότητες, τις προθεσμίες και τις παροχές στον σύνδεσμο: https://giektrik.sites.sch.gr/?page_id=37

 

Οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ / ΤΕΕ, για την αντίστοιχη ειδικότητα με το πτυχίο τους, μπορούν να εγγραφούν στο Γ’ εξάμηνο της Σ.Α.Ε.Κ. Τρικάλων για τις  ειδικότητες:

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται 1 – 15 Σεπτεμβρίου στην γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ.

Η γραμματεία του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Τρικάλων λειτουργεί (τηλ:2431075931 mail [email protected])

  • Από 1/9 έως 30/6 από 12:00 έως 18:00.
  • Από 1/7 έως 31/8 από 9:00 έως 15:00.
  • Από 1/8 έως 15/8 κλειστά λόγω διακοπών.

Ο Διευθυντής

Μαρολαχάκης Μάριος

Δες επίσης

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Πύλης και «Μαζί για το Παιδί» για τη στήριξη πλημμυροπαθών οικογενειών με ανήλικα τέκνα

Στις αρχές Ιουλίου, συνεχίστηκε η συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το οποίο παρέδωσε ...