Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Το πιο υγιεινό και εύκολο παγωτό με ελάχιστες Θερμίδες, έτοιμο σε 5 λεπτά χωρίς παγωτομηχανή

Το πιο υγιεινό και εύκολο παγωτό με ελάχιστες Θερμίδες, έτοιμο σε 5 λεπτά χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες: Το καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά, καθώς διανύουμε τα μέσα Μαΐου. Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει και θα συνεχίσει να το κάνει για τους επόμενους μήνες; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα γευστικό παγωτό; Για να το φτιάξετε, μπορείτε να ακολουθήσετε, τη συνταγή, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 1/4 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά σε σκόνη
– 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
– 2 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα 0%
– 1/4 φλιτζάνι υποκατάστατο ζάχαρης (στέβια, σακχαρίνη)
– 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια

Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Πάρτε καλαμποκάλευρο, με γάλα σε σκόνη.
– Τα συγκεκριμένα υλικά βάλτε τα σε ένα μπολ.
– Στη συνέχεια προσθέστε στο μπολ σας τόσο τη βανίλια, όσο και τη ζάχαρη.
– Έπειτα, βάλτε στο μπολ σας και γάλα.
– Ανακατέψτε πάρα πολύ καλά, τα υλικά, τα οποία βρίσκονται μέσα στο μπολ σας.
– Αυτή ήταν η διαδικασία. Τα πράγματα από εδώ και πέρα απλουστεύουν πάρα πολύ και είναι πολύ συγκεκριμένα.
– Τοποθετήστε το μπολ σας, το οποίο περιέχει πλέον μέσα το παγωτό του, στην κατάψυξη.
– Για να έχετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, οφείλετε να αφήσετε το μπολ σας στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.
– Μετά το πέρας των 120 λεπτών, αφαιρέστε το μπολ σας από την κατάψυξη.
– Αφήστε το παγωτό σας έξω για περίπου πέντε λεπτά.
– Στη συνέχεια προσπαθήστε να βγάλετε μπαλίτσες από το μπολ σας για να ευχαριστηθείτε, το υπέροχο παγωτό που φτιάξατε.

enimerotiko.gr

Δες επίσης

Πως θα καταλάβεις αν τα αβγά είναι χαλασμένα

Τα αβγά είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διατροφή, αλλά μπορεί να αποδειχτούν υπερβολικά επικίνδυνα αν ...