Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Πέθανε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

Πέθανε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, που έγινε γνωστή την δεκαετία του 1990 με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U».

«Με μεγάλη μας θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ»,αναφέρει η οικογένεια της τραγουδίστριας σε μια λιτή ανακοίνωση, ζητώντας παράλληλα από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter τη θλίψη του και υπογράμμισε ότι «η μουσική της αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο και το ταλέντο της ήταν απαράμιλλο»«Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όλους όσοι αγάπησαν τη μουσική της», αναφέρει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.

Η τραγουδίστρια από την Ιρλανδία, που είχε αποκτήσει 4 παιδιά, αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας. Τον περασμένο χρόνο ο 17χρονος γιος της Σέιν αυτοκτόνησε όταν απέδρασε από νοσοκομείο, όπου είχε τεθεί σε παρακολούθηση για αυτοκτονικές τάσεις.

Στην τελευταία ανάρτηση της στο twitter Σινέντ Ο’ Κόνορ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του γιου της και είχε γράψει: «Ζώντας σαν ζωντανό-νεκρό πλάσμα της νύχτας από τότε. Ήταν η αγάπη της ζωής μου, η λάμπα της ψυχής μου».

enikos.gr

Δες επίσης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, ...